Opis
Uz bezglutensku prehranu, mnogi se suočavaju sa činenicom da je pripremanje tradicionalnih kruhova, peciva, kolača i druge hrane u bezglutenskoj verziji pravi izazov. Izostavljanjem pšeničnog brašna priprema čak i najjednostavnije hrane često ne uspijeva, jer se ponašanje brašna i sirovina bez glutena puno razlikuje od ponašanja pšeničnog brašna. Srećom, kombinirajući razne bezglutenske sastojke u pravim omjerima, možemo postići krajnji rezultat izvrsnog okusa i teksture, ali razvoj ovih recepata dugotrajan je i često neuspješan postupak. Stvaranjem linije proizvoda mješavine brašna bez glutena Balance Food Reform željeli smo pomoći osobama koje su preosjetljive na gluten ili žele voditi alternativan stil života, da korištenjem naših proizvoda mogu zajamčiti sebi kuhinjski uspjeh, bilo da su početnici ili imaju iskustva!
Isprobajte našu mješavinu brašna Reform Brašno za Kruh sa Heljdom za pečenje kruha, kifla, lepinja, bageta i ostala peciva!
Upute za korištenje Reform Brašna za Kruh sa Heljdom (bezglutenske mješavine brašna)
Sastojci za 430g-os bezglutenskog kruha sa heljdom:
Istucite jaja i dodajte otopljeno kokosovo ulje, limunov sok i vodu uz neprestano miješanje. Dodajte sol mješavini brašna bez glutena, a zatim tu smjesu postupno dodaje prethodno pomiješanim tekućim sastojcima. Dobiveno tijesto umijesite, ostavite da odstoji 15 minuta i zatim oblikujte na pobrašnjenoj površini. Vrh namazite kokosovim uljem, a zatim se prvo pecite na 200 ° C (prethodno zagrijanoj) ventilacijskoj pećnici 35 minuta, a zatim još 35 minuta na 180 ° C. U konvencionalnoj pećnici preporučuje se temperatura viša za 10 ° C. Kad se kruh ohladi, možete ga narezati.
Balance Food Reform Brašno za Kruh sa Heljdom (bezglutenska mješavina brašna) cijena: [PRICE]