Opis
Uz bezglutensku prehranu, mnogi se suočavaju sa činenicom da je pripremanje tradicionalnih kruhova, peciva, kolača i druge hrane u bezglutenskoj verziji pravi izazov. Izostavljanjem pšeničnog brašna priprema čak i najjednostavnije hrane često ne uspijeva, jer se ponašanje brašna i sirovina bez glutena puno razlikuje od ponašanja pšeničnog brašna. Srećom, kombinirajući razne bezglutenske sastojke u pravim omjerima, možemo postići krajnji rezultat izvrsnog okusa i teksture, ali razvoj ovih recepata dugotrajan je i često neuspješan postupak. Stvaranjem linije proizvoda mješavine brašna bez glutena Balance Food Reform željeli smo pomoći osobama koje su preosjetljive na gluten ili žele voditi alternativan stil života, da korištenjem naših proizvoda mogu zajamčiti sebi kuhinjski uspjeh, bilo da su početnici ili imaju iskustva!
Isprobajte našu mješavinu brašna Reform Brašno za Hrskavi Kruh za pečenje hrskavog, rustikalnog kruha i ostalih peciva!
Upute za korištenje Balance Food Reform Brašna za Hrskavi Kruh (bezglutenske mješavine brašna)
Sastojci za kruh od 500g
Limunov sok pomiješajte s vodom, a zatim postupno dodajte bezglutensku mješavinu brašna i sol. Tijesto mijesite 4-5 minuta, a zatim ostavite da odstoji 15 minuta prije formiranja na pobrašnjenoj površini. Zatim vrh namazite kokosovim uljem i pecite ga u zagrijanoj ventilacijskoj pećnici 70 minuta. U početku na 200 ° C, 50 minuta, a zatim na 180 ° C dodatnih 20 minuta. U konvencionalnoj pećnici preporučuje se temperatura viša za 10 ° C. Kad se ohladi, možete ga narezati.
Balance Food Reform Brašno za Hrskavi Kruh 540 g (bezglutenska mješavina brašna) cijena: [PRICE]