Maca prašak 125 g

Opis i parametri
Maca u prahu 125g

Sastojci: 100% maca u prahu

Mjesto podrijetla: Peru

Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

Energija: 1347kj/322kcal

Masti: 1,2g

od kojih zasićene masne kiseline: 0g

Ugljikohidrati: 54,8g

od kojih šećeri: 31,8g

Vlakna: 22,3g

Proteini: 11,3g

Sol: 0,07g
Maca je korijenasto povrće koje potječe iz Perua. Sadrži velike količine minerala i elemenata u tragovima. Ima izvrsno osvježavajuće djelovanje na tijelo i duh.
3,79
Nagradni kupon: 0,08 €
Detalji
Opis

Maca je već tisućama godina poznata i koristi se u Peruu pod nazivom "peruanski ginseng". Divlje raste na padinama Anda, na visini od 4000 metara nadmorske visine. Kineska i indijska medicina vjeruju da ima izvrsno djelovanje u smanjenju stresa. Maca prah pruža mnoge pozitivne fiziološke učinke, kao što su poboljšanje funkcije jetre, izvrsna je za upale zglobova jer potiče rast hrskavice. Pomaže u kontroliranju tjelesne težine i ima utjecaj na razinu šećera u krvi. Regulira hormonsku ravnotežu i može pružiti zaštitu od PMS-a. Preporučljivo je konzumirati maca prah radi sprečavanja osteoporoze jer povećava gustoću kostiju.

Preporuka za uporabu maca praha

Maca prah se može lako pomiješati s hranom ili čak napicima jer nema izražen okus. Sjajno se slaže s voćem ili povrćem, pa ga možemo dodati u bilo koji smoothie ili shake. Njegov okus nije prejak pa se dobro slaže s zobenom kašom, čajem, pa čak i za pečenje i kuhanje. Može se dodati u razna peciva i kolače. Može se koristiti u gotovo svakom jelu i slatkišu. U Peruu se od njega pripremaju juhe, a konzumira se i kao začin i pomiješan s jogurtom.

Maca prah 125g

Sastojci: 100% maca prah

Podrijetlo: Peru

Prosječna hranjiva vrijednost na 100g proizvoda:

Energija: 1347kJ/322kcal

Masti: 1,2g

od kojih zasićene masne kiseline: 0g

Ugljikohidrati: 54,8g

od kojih šećeri: 31,8g

Vlakna: 22,3g

Proteini: 11,3g

Sol: 0,07g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih. Molimo Vas da se za aktualne podatke o hranjivoj vrijednosti obratite našoj službi za korisnike!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi