S cimetom i kokosovim šećerom, vrhunskog kvaliteta od badema
Nakon uspjeha njihovog 100-postotnog bademovog maslaca, stvorili su nježno začinjenu i zaslađenu verziju. Bademov maslac s cimetom je najbolji izbor ako želite nešto slatko, ali i zdravo! Njegov okus potpuno podsjeća na slatke bademe s cimetom na božićnim sajmovima, samo što sadrži znatno manje šećera (samo 10%).
Njihov proizvod izrađen je od najkvalitetnijih badema bez dodataka. To znači da ne sadrži konzervanse, emulgatore ili palmino ulje, tako da cijela vaša obitelj može uživati u harmoničnom okusu lagano pečenih sjemenki i cimeta sa dodatkom kokosovog cvjetnog šećera.
Isprobajte ga namazanog na kriške jabuke ili kekse od zobenih pahuljica, zadovoljit će glad i žudnju za slatkim trenutačno! Možete ga također staviti na tost, u kolače ili domaće energetske pločice. Pomiješajte ga s bademovim brašnom i napravite čokoladno obložene marcipan bombone ili bonbone punjene bademovim kremom ako želite iznenaditi svoje najdraže. Možete ga koristiti za aromatiziranje kaša, rižinih pudinga, složenaca od pudinga. Bademov maslac s cimetom je također izvrstan sam za sebe, iz žlice u velikim količinama, i kao osnova za pripremu jela samo mašta postavlja granicu.
Bademov maslac s cimetom Mendula može se uključiti u brojne prehrane. Glutenski je i bez laktoze, veganski proizvod. Nezamjenjiv je sastojak u paleo, keto i sirovoj veganskoj kuhinji. Sportašima pruža visok unos kvalitetnih proteina, a visok udio antioksidansa pomaže bržem oporavku nakon vježbanja.
Badem je jedan od najzdravijih orašastih plodova, sadrži više vitamina E, riboflavina, niacina, kalcija i vlakana od bilo kojeg drugog orašastog ploda. Izvrstan je izvor magnezija i bogat esencijalnim višestruko nezasićenim masnim kiselinama Omega-3 i Omega-6.
Njegovi hranjivi sastojci poboljšavaju aktivnost mozga, tako da redovita konzumacija smanjuje rizik od razvoja Alzheimerove bolesti. Pomaže u regulaciji razine kolesterola i očuvanju zdravog srca. Sadržaj linolne i linolenske kiseline smanjuje upale, a vitamin E štiti od raka. Unatoč visokom udjelu masti, uspješno se može koristiti u dijetama, jer nenasitne masti pružaju dugotrajni osjećaj sitosti, a vlakna potiču probavu.
Kokosov šećer izrađuje se od soka cvjetova kokosove palme. Izuzetno je bogat mineralima poput magnezija, kalija, cinka i željeza, a sadrži i vitamine B1, B2, B3, B6 i C. Osim toga, sadrži antioksidanse polifenole i 16 različitih aminokiselina.
Cimet je začin s brojnim prednostima za zdravlje. Regulira razinu šećera i masnoće u krvi, potiče rad mozga i povoljno djeluje na kognitivne sposobnosti. Osim svojeg izvrsnog okusa, cimet je popularan u kuhinjama istoka i zbog svojeg antibakterijskog i antifungalnog djelovanja.
Osim što je ukusan:
Može se uključiti u svaku dijetu Veganski, keto, bez glutena, bez laktoze, paleo, bez mlijeka
Nizak glikemijski indeks Badem ima glikemijski indeks od samo 15
Bogat esencijalnim masnim kiselinama Zahvaljujući najkvalitetnijem bademu. Vrlo dobar izvor Omega-3 masnih kiselina
Visok udio bjelančevina, niski udio ugljikohidrata 19 g bjelančevina na 100 g, 29 g ugljikohidrata na 100 g
Univerzalno primjenjiv U smoothie, kašu, kolače, kekse, umake, kao namaz na kruhu..."
Napomena: Ovisno o specifičnim tehničkim zahtjevima i stilu brandiranja, može se prilagoditi.